The On Nolie - Doctorin The Tardis

Ha rätt kläder för sin uppgift

Det finns som sagt otroligt mycket kläder att välja på och man kan hitta så mycket som man skulle vilja ha på sig. När man jobbar så gäller det att ha kläder som passar för et som man ska göra. Inom många yrken så måste man ha arbetskläder så att man kan utföra sitt jobb på det bästa sättet som man kan, eller så kan man få jobbkläder som man måste ha får att det är ens arbetskläder som gör att du kan göra ditt jobb på det sätt som du bör.
Sen så finns det andra jobb där det inte krävs så mycket av dig och du kan bestämma själv vilka kläder du ska ha på dig. Ja det kan variera lite beroende på vart man jobbar och vad det är man jobbar med.

Kul med kläder hur som helst

Ja det är ju roligt med kläder och det är något som många med mig håller med om och det är något som ma tycker är kul och det är ett sätt att kunna visa sin personlighet och uttrycka sig på det sätt som man önskar. Så man förstår att det är något som vi gärna lägger ner mycket tid och pengar på. För det är något som är väldigt viktigt för oss och som vi tycker är kul att hålla på med. Så det är något som man kan göra och hitta på och se till att det fungerar på bästa sätt. Man vill ju trivas med det som man har på sig och då gäller det att man har kläder som ma tycker om och som passar en och som man mår bra av att ha på sig. Ja det är kul att det finns så mycket att välja på och att hitta på när det kommer till kläder som man kan ha på sig.